Til toppen

Bedre komfort med effektiv solskjerming!


Ny start på hjemmekontoret

Plagsomme reflekser i dataskjerm og papirer er slitsomt for øynene. En effektiv solskjerming vil gi deg bedre komfort både hjemme og på arbeidsplassen. Vi anbefaler en titt på våre temasider eller i vår brosjyre «Kjøpshjelp» for å gjøre valget enklere. Tips og råd gjelder for innvendig måltilpasset solskjerming, men sjekklisten er like praktisk for deg som vil satse på våre rimeligere standardprodukter

Vista Norge tilbyr også utvendig solskjerming i et bredt utvalg av farger og løsninger til private hjem og store prosjekter. Moderne utvendig solskjerming stopper opptil 98% av varmen og reduserer bruk av klimaanlegg. Les mer her!


Prosjekter og anbud

Bilder fra et prosjekt av Vista Norge. I et sameie på Kjelsås i Oslo produserte og installerte vi utendørs solskjerming med screens og markiser. Ta kontakt på tlf. 67 06 84 40 eller post@vistanorge.no, så hjelper vi deg med ditt prosjekt.

Oppdatert utgave av «Kjøpshjelp»!

Oppdatert brosjyre «Kjøpshjelp for Vista måltilpasset solskjerming» er nå tilgjengelig. Her får du åtte sider med gode råd og tips for valg av solskjerming til alle boligens rom. Brosjyren ligger tilgjengelig for nedlasting fra våre hjemmesider her.