Til toppen

Persienner

PERSIENNER

Persienner er et klassisk og stilrent produkt som fortsatt er et av de beste produktene for regulering av sollyset. Persienner egner seg bra til stue, kjøkken, bad og på kontoret, for små og mellomstore vinduer. Alle persienner håndlages etter mål slik at det passer perfekt til ditt vindu. Vista persienner kan leveres med lameller i 25 og 35 mm, trepersienner leveres i 50 mm lameller. Betjening leveres i venstre eller høyre side. Persienner kan monteres på vegg eller i tak. Persienner kan leveres med styrewire på hver side. Styrewiren holder persiennen på plass, noe som er en fordel ved montering på dører og vippevinduer.

Softline 

Softline er en persienne som er velkjent for dens unike design, med overkassens runde form, som avspeiler lamellenes profil. Dette gir et flott helhetsinntrykk samtidig som lyssprekken mellom overkassen og lamell minimeres. Vista Softline er en persienne som bygges på Benthin komponenter. Dette er en persienne av høyeste kvalitet, fra topp til bunn. Persiennen leveres med lukket underlist og kraftige lameller. Fargetilpasset overkasse og lameller.
Persiennen har veldig god utveksling på dreiestangen slik at man kan åpne og lukke lamellene ved kun å dreie en gang. Dette gir en god kvalitetsfølelse.

Metalet

Metalet persienne har den tradisjonelle firkantede 25x25 overlisten. Persiennen bygger på Benthin komponenter. Dette er en persienne av topp kvalitet, med kraftige lameller og lukket underlist. Beslag leveres i farge sølv og endedeksler i transparent farge. Persiennen har veldig god utveksling på dreiestangen slik at man kan åpne og lukke lamellene ved kun å dreie en gang. Dette gir en god kvalitetsfølelse.

Light

Vista Light persienne er en enkel og god persienne. 25mm persienne leveres med overkasse 27x19mm og 35mm persienne leveres med overkasse 27x25mm. Lamellene leveres i kraftig kvalitet. Underlisten er en åpne C-profil. Endedeksler leveres i transparent farge og beslag i sølv farge. Persiennen har ikke så god utveksling på dreiestangen slik at man må dreie flere ganger for å åpne og lukke lamellene.

EDB persienne

EDB persienne er en egenskap som hindrer sjenerende sollys og speilinger på din pc-skjerm eller tv. Persiennen er også mer lystett enn en vanlig persienne. På en normal persienne er det hull på midten av hver lamell til opptrekkssnorene, men på en EDB persienne er hullet til opptrekkssnorene plassert bak på lamellen. I tillegg er det mindre avstand mellom hver lamell, slik at hver enkelt lamell overlapper hverandre mer enn på en vanlig persienne. Når en EDB persienne er lukket kan man ikke se noen synlige hull til opptrekkssnorene.
EDB funksjon kan kun leveres til 25mm lameller, og til persienne Zenit, Softline og Light.

 

Bestillingsskjema

 

Teknisk dokumentasjon