Til toppen

Plissegardiner

PLISSEGARDINER

Plissegardiner er det mest fleksible produkt som passer til de fleste vinduer, både loddrette-, skrå- og takvinduer. Det finnes en rekke modeller med forskjellige egenskaper. Tekstilutvalget er stort, fra lette transparente tekstiler til helt møtkleggende tekstiler, levert med enkle plissefolder eller med doble folder, såkalt duette. Plissegardiner bygger svært lite når de er trukket helt opp, og gir et mykt og behagelig uttrykk når de henger ned i vinduet. Plissegardiner passer fint til små og mellomstore vinduer.

LiteRise

LiteRise er en plissegardin med et innebygget fjærsystem i overlisten. Det er derfor ikke behov for opptrekkssnorer eller sjenerende snorer i sidene i vinduet. LiteRise blir derfor kalt en "trådløs" plissegardin. LiteRise betjenes enkelt ved å skyve på underlisten. Det er mulig å montere et grep på underlisten for enklere betjening. 

Modell AB20 Modell AB30
Modell AB20 Modell AB30

SmartCord

SmartCord er et nytt plissegardinsystem som er en videreutvikling av LiteRise systemet. SmartCord kan brukes til store vinduer, med bredde og høyde opptil 300 cm. SmartCord betjenes med et pumpesystem hvor man hever gardinen ved å trekke loddrett i snoren eller senker gardinen ved å trekke snoren inn mot midten. Med et slikt pumpesystem blir ikke trekksnoren lenger når gardinen heves. Løsningen er barnevennlig og man slipper sjenerende snorer i vinduskarmen. Betjeningen kan sitte i høyre eller venstre side. SmartCord leveres kun med duette tekstiler.


Bestillingsskjema: