Til toppen

Zebra rullegardiner

ZEBRA RULLEGARDINER

Zebra rullegardin kan beskrives som en "dobbel" rullegardin. Det vil si at enden på tekstilen er festet i overkassen, går ned og rundt en underlist, og så opp igjen til rullegardinrøret. Tekstilen henger da i to lag. Tekstilen har tverrgående striper med åpent og lukket felt. Det geniale med dette systemet er at man kan ha åpne felt for utsyn eller lukke de mot hverandre for å hindre innsyn. Dette gjøres uten at man må trekke gardinen helt opp eller helt ned, som på en tradisjonell rullegardin. Zebra rullegardin fungerer mer som en persienne, hvor man kan justere åpningen etter ønske.
Det lukkede er felt er noe større enn det åpne felt. Zebra rullegardin leveres med 3 forskjellige størrelser på de lukkede stripene. M har 7,5 cm lukket felt, XL har 25 cm og XXL har hele 40 cm lukket felt.

BETJENING

Zebra rullegardin leveres som standard med kjedetrekk i plast. Metall kjede kan velges mot pristillegg. Man kan velge betjening i venstre eller høyre side. Kjedetrekket er endeløst og leveres i høyder etter ny standard barnesikkerhet EN13120:2009/A1. Zebra rullegardin kan også leveres med motor i både 24V og 230V. 24V leveres til mindre gardiner, mens 230V brukes til større gardiner.

OVERLIST

Man kan velge to forskjellige løsninger. Zebra rullegardin kan leveres på monteringslist,
eller med kassett. Kassett leveres som standard, i farge hvit eller sølv.

        Kassett                          Monteringslist