Close
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  Vista rullegardiner

  Rullegardiner

   

  Rullegardiner brukes tradisjonelt i Norge mest på soverom for mørklegging, men det kan fint brukes til andre rom som stuer og spisestuer. Rullegardiner gir et stramt uttrykk med rette linjer. Rullegardiner passer fint for små og mellomstore vinduer. Det finnes et stort utvalg av tekstiler, fra de transparente til de helt mørkleggende. Til stuen kan for eksempel en screen gardin passe perfekt. Screen tekstil filtrerer solstrålene og beskytter deg og interiøret mot skarpt sollys, samtidig som man bevarer utsynet. Til store høyder anbefales rullegardin med styrewire for å sikre at rullegardinen går rett.

  Alle Vista rullegardiner leveres med aluminium underlist uten tillegg i prisen. Kjedetrekk i plast leveres som standard, med valgfri betjeningsside. Kjedetrekk i metall kan leveres mot pristillegg. Kjedetrekk er enkelt å betjene og stopper nøyaktig i ønsket posisjon. Rullegardin med fjær kan leveres om ønskelig, i bredde 40 cm og opp til 180 cm. Rullegardiner kan også leveres med kassett og sideskinner mot pristillegg.

  Modeller

  • Type 10 - Vanlig fritthengende rullegardin. Leveres med kjedetrekk eller fjær.
  • Type 20 - Leveres med monteringslist i farge hvit eller sølv. Rullegardin med monteringslist gir enkel og rask montering.
  • Type 30 - Leveres med kassett i farge hvit eller sølv. Maks bredde 240 cm. Leveres kun med kjedetrekk eller motor.
  • Type 40 - Leveres med kassett og sideskinner i farge hvit eller sølv. Sideskinnene er utformet slik at lite lys slipper igjennom.
  • Type D - Dette er et komplett designsett bestående av metallbeslag, endeløst metallkjede og en flat metallunderlist. Alt leveres i farge satin. Maks bredde 150 cm.
  • Insektscreen - Leveres ferdig med kassett og sidelister med børster. Listene leveres i farge hvit eller sølv. Lister i sølv har sort endelokk og håndtak. Screentekstil leveres kun i farge mørk grå.
   Maks. bredde x høyde er 180 x 240 cm. Minste bredde er 50 cm.

  Insektscreen

  Bestillingsskjema:

  Bestillingsskjema (Excel)
  Bestillingsskjema (pdf)

  Vista rullegardiner