Close
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  Vista persienner

  Persienner er et klassisk og stilrent produkt som fortsatt er et av de beste produktene for regulering av sollyset. Persienner egner seg bra til stue, kjøkken, bad og på kontoret, for små og mellomstore vinduer. Alle persienner håndlages etter mål slik at det passer perfekt til ditt vindu. Vista persienner kan leveres med lameller i 25 og 35 mm. Betjening leveres i venstre eller høyre side. Persienner kan monteres på vegg eller i tak. Persienner kan leveres med styrewire på hver side. Styrewiren holder persiennen på plass, noe som er en fordel ved montering på dører og vippevinduer.

  Ultimate 

  Ultimate persienne er et eksklusivt solskjermingsprodukt med mange muligheter og nye funksjoner. Det er en egen fargevifte med nye farger til Ultimate persiennen.
  Som standard leveres persiennen med snor og dreiestang, og du kan velge betjening på høyre eller venstre side. Betjeningshøyde leveres etter ønske, men innenfor ny barnesikkerhetsstandard.

  Modell LiteRise® persienne er et system med innebygget fjærsystem i overlisten. Det er ikke behov for trekksnorer eller sjenerende snorer i sidene. LiteRise® betjenes enkelt ved å skyve på underlisten. Lamellene åpnes og lukkes ved at man skyver underlisten opp eller ned. Dette er en barnesikker løsning og et meget populært og funksjonelt produkt.

  Light

  Vista Light persienne er en enkel og god persienne. 25 mm persienne leveres med overkasse 27x19 mm og 35 mm persienne leveres med overkasse 27x25 mm. Lamellene leveres i kraftig kvalitet. Underlisten er en åpne C-profil. Endedeksler leveres i transparent farge og beslag i sølv farge. Persiennen har ikke så god utveksling på dreiestangen slik at man må dreie flere ganger for å åpne og lukke lamellene.

  EDB persienne

  EDB persienne er en egenskap som hindrer sjenerende sollys og speilinger på din pc-skjerm eller tv. Persiennen er også mer lystett enn en vanlig persienne. På en normal persienne er det hull på midten av hver lamell til opptrekkssnorene, men på en EDB persienne er hullet til opptrekkssnorene plassert bak på lamellen. I tillegg er det mindre avstand mellom hver lamell, slik at hver enkelt lamell overlapper hverandre mer enn på en vanlig persienne. Når en EDB persienne er lukket kan man ikke se noen synlige hull til opptrekkssnorene.
  EDB funksjon kan kun leveres til 25 mm lameller, og til persienne Ultimate og Light.

  Bestillingsskjema

  Bestillingsskjema persienne (Excel)
  Bestillingsskjema persienne (pdf)

  Teknisk dokumentasjon

  Ultimate persienne
  Vista Light Persienne

  Vista persienner