Close
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  Vista lamellgardiner

  Lamellgardiner  er vertikale tekstiler som kan åpnes og lukkes etter behov, eller skyves helt til side. Lamellgardiner passer utmerket til mellomstore og store vindusflater, samt til skråvinduer. Til skråvinduer må man være oppmerksom på at minste høyde på lamellene er 13 cm. Lamellgardiner kan også brukes som romdeler. Lamellgardiner leveres fra bredde 15 cm og opp til 600 cm, og høyde fra 13 cm og opp til 480 cm. Lamelltekstilene leveres i bredde 89 mm samt et mindre utvalg i 127 mm.

  Innsveiset lodd

  89 mm lameller kan leveres med innsveiset lodd mot pristillegg. Da slipper man å ha sjenerende bunnkjede nederst på lamellgardinen, noe som gir et strammere og mer moderne uttrykk. Monteringen er også enklere og mye raskere. 

  Betjening/Parkering

  Lamellgardiner leveres som standard med kulekjede for å vende lamellene og snor for å trekke gardinen frem og tilbake. Metallkjede kan velges mot pristillegg. Skal man ha en barnesikker løsning kan man velge betjening med førerstang. Førerstangen brukes til å skyve lamellene, og ved å vri på stangen, åpner og lukker man lamellene. Motor er også en mulighet om man ønsker det.Parkering av lamellene kan velges i høyre eller venstre side, delt på hver side, eller samlet på midten. 

  Bestillingsskjema:

  Bestillingsskjema lamellgardin (Excel)
  Bestillingsskjema lamellgardin (pdf)

  Teknisk dokumentasjon

  Lamellgardin
  Kontrollberegning skråmål Excel

  Vista lamellgardiner