Close
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  Vista innvendig solskjerming

  Vista Måltilpasset Solskjerming

   

  Vista Norge AS ble etablert i 1982 og er et heleid norsk familieselskap med dyktige og motiverte medarbeidere. Med mer enn 30 års erfaring legger vi vår stolthet i å tilby de riktige løsningene innen solskjerming og gardinopphengssystemer. Vista Norge har siden oppstarten solgt kjente merkevarer for innvendig solskjerming. I 2009 begynte vi arbeidet med å bygge opp vår egen solskjermingskolleksjon basert på våre forhandleres tilbakemeldinger og behov. Kolleksjonen er tilpasset og målrettet mot det norske markedet, og vi kaller den "Vista Måltilpasset Solskjerming".

  Vista Måltilpasset Solskjerming blir i all hovedsak produsert av norske produsenter, noe som i seg selv er ganske unikt. Med store deler av produksjonen i Norge sikrer vi kortreiste produkter, lave fraktkostnader og raske leveringstider. Komponentene til solskjermingsproduktene kjøpes inn fra anerkjente underleverandører. Fra våre lokaler i Nittedal utenfor Oslo distribuerer vi de skreddersydde produktene til våre forhandlere rundt om i Norge.

  Solskjerming er en viktig del av interiøret i boligen din. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av produkter slik at du alltid skal finne noe som passer din stil, og at daglig bruk skal være effektiv og praktisk. Det lille ekstra ligger ofte i detaljene, og vi er stadig på utkikk etter nye produkter for å kunne tilby innovative løsninger og god kvalitet.

  Velg i listen på venstre side for mer informasjon om de forskjellige varegruppene. Årets katalog med priser kan du laste ned her.
  Monteringsveiledninger for produktene finner du i vår oversikt over monteringsveiledninger.