Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  TEMA: Miljø og bærekraft

  Vista Norge har som målsetning å være en ledende leverandør av produkter innen solskjerming og gardinopphengssystemer med så liten negativ påvirkning av miljøet rundt oss som mulig. Vi er derfor opptatt av å tilby kvalitet og service som gjør at produktene våre kan brukes over lang tid. I menyen finner du sider om detaljer om materialbruk for gardinskinner og tekstiler.

  Vi jobber for å tilby miljøvennlige produkter som f.eks. inkluderer resirkulerte materialer og produseres med fornybar energi. Eksempler på dette er flere av våre gardinskinner med 75% resirkulert aluminium og tekstiler med 50% resirkulert havplast. Når det gjelder våre rimeligste standardprodukter, så tilbyr vi en rekke reservedeler slik at det skal være mulig å reparere et skadet produkt i stedet for å kjøpe nytt.

  Internt jobber vi med å optimalisere sortering av plast, papp og metaller. Ved fornyelse av våre monteringsbiler velger vi elektrisk. Vi er medlem av Grønt Punkt Norge, og når vi trykker kataloger og brosjyrer skjer dette hos svanemerkede trykkerier i Norge.

         

  TEMA: Miljø og bærekraft