Close
(0) varer
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  Om oss

  Vista Norge AS

  Vista Norge AS er et familieeid selskap med fokus på solskjerming og gardinopphengssystemer. Vi er en grossist og har forhandlere over hele landet. Vista Norge ble etablert i 1982 og har siden den gang vokst sakte og sikkert til i dag hvor vi er den nest største aktøren i Norge. Vi hadde en omsetning i 2022 på 38,9 millioner. Vi har lager, kontor og showrom på Skytta, rett nord for Oslo.

  Profil

  Vista Norge satser kun på det norske markedet. Med lager og kontor rett nord for Oslo har vi kort vei til markedet og kan tilby høy servicegrad og raske leveringer. Vår målsetning er å tilby et vidt spekter av produkter, med riktig kvalitet, tilpasset det norske markedet. Vi har dedikerte medarbeidere med stor kompetanse og lang erfaring, som vil gjøre sitt ytterste for å yte den beste service og rådgivning.

  Vårt produktspekter dekker solskjerming, gardinstenger og funksjonelle gardinskinner med tilbehør. Fra rimelige standardprodukter til måltilpassede high-end produkter. Vi selger og markedsfører varemerkene Vista og Mottura.

  I tillegg til produktspekteret i våre kataloger, kan vi tilby et enormt utvalg av andre produkter som spesialbestilling.

   

  Historikk

  1982
  Vista Utstyr AS ble grunnlagt av Per Kokkim, Odd Lindvik og Jan Erik Halvorsen. De tre gründere jobbet i et selskap som het E. Rabe Larsen AS, som hadde 80 % av det norske markedet. Da E. Rabe Larsen ble solgt, valgte de nye eierne, som også eide Kirsch, å satse på kun ett varemerket. Valget falt på Kirsch. Gründerne mente at det ikke var mulig å opprettholde tilnærmet 100 % av et marked med kun ett varemerke. Derfor valgte de å starte egen virksomhet.

  1991
  Vista Utstyr AS fusjonerer med Grorud Jernvare sin gardinavdeling. Det nye firmanavnet ble Grorud Vista AS. Aksjonærene var Per Kokkim, Odd Lindvik, Jan Erik Halvorsen, Faber AS og AS Grorud Jernvarefabrikk, alle med 20 % aksjeandel.

  Grorud Vista AS leiede lokaler hos Grorud Jernvarefabrikk.

  1997
  Grorud Vista flytter inn i egne lokaler på Skytta. Lokalene var på 1 600m2.

  2003
  Familien Kokkim kjøper ut de andre aksjonærene og blir et 100 % eid familieselskap.

  2004
  Selskapet endrer navn fra Grorud Vista AS til Vista Norge AS.

  I dag
  I dag holder selskapet fortsatt til i de samme lokalene på Skytta. Utvendig og innvendig er lokalene pusset opp og tilpasset dagens krav. Firmaet drives av 2. generasjon. Petter Kokkim startet i firmaet i 1989 og har vært daglig leder siden 2003. Siw Kokkim startet i firmaet i 1991 og er nå administrasjonssjef.