Close
Alle produkter
  Filters
  Prisvisning
  Søk

  Markiser

  Markiser skjermer for solen om dagen og gir en lun stemning om kvelden

  Markiser tilpasset boligens farger er en stilfull løsning og gir en meget funksjonell og fleksibel solskjerming. En terrassemarkise gir deg et ekstra uterom som både sørger for sval skygge og skjermer for overraskende regnbyger som fort kan bryte opp den gode stemningen.

  Et nyttig tilvalg er støttestag som monteres på frontbommen, se bildet nedenfor. Dette vil stabilisere markisen slik at den ikke blir så påvirket av vind. Anbefales sterkt til steder som er utsatt for mye vind.

  Hos oss får du både terrassemarkiser og vindusmarkiser. Våre markiser har en solid konstruksjon som sikrer lang levetid og er det idéelle valget for store terrasser og næringsområder og vinduer i private boliger og næringsbygg. Markisen kan leveres med tak og sidedekning som sørger for beskyttelse av duken i opprullet stilling. Markiseduken leveres i akrylstoff som er impregnert med TEFLON eller med SCOTCHGARD beskyttende middel. Dette forsterker tekstilens vannavvisende egenskaper og forebygger at skitt setter seg fast.

  Markiser leveres med både manuell og motorisert betjening.

  Styring
  Avhengig av behov kan markisen styres ved hjelp av veggbrytere, fjernkontroller eller via internett med en enkel app for datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

  Drift
  Markise med elektrisk drift gir deg økt komfort og du kan programmere hvor langt ut markisen skal stoppe.

  Sensorer
  Med bruk av motorisering vil en vindsensor være nyttig. Sensoren sikrer at markisen rulles inn hvis det blåser for mye og er til god hjelp for å hindre skader på markisen.

   

  • Effektiv solskjerming kombinert med godt utsyn
  • Stort utvalg av farger
  • Skreddersydd til din uteplass
  • Lang levetid og mulighet for automatisering med elektrisk motor og app-styring.
  • Passer for alle typer uteareal

         

   

   

  Markiser